Skip to main content

Activiteiten agenda

Herba Sanitas is een erkende HBO-opleiding voor science based fytotherapie, in de vakanties organiseert Herba Sanitas eveneens workshops, cursussen en studiedagen voor alle geïnteresseerden. Tevens organiseren wij proeflessen en een Open Dag.

Herba Sanitas heeft een breed aanbod, voor zowel mensen die nog niet zoveel ervaring hebben met de toepassingen van kruiden, maar ook voor doorgewinterde herboristen/fytotherapeuten.

Alle bijeenkomsten die wij organiseren hebben een hoog niveau en zijn een fantastische aanvulling op je al bestaande kennis en gaan gepaard met uitgebreide en duidelijke presentaties, readers en lesmateriaal van hoge kwaliteit.

  • 19 en 20 maart Gratis Proefles bij Herba Sanitas

09:30-16:00 te Heeswijk–Dinther

Ben je van plan om dit jaar te starten met een herboristen/fytotherapeutische opleiding, maar je wil eerst kennismaken en sfeer proeven, dan kan dit bij Herba Sanitas op zowel 19 en 20 maart.
Wij organiseren dan 2 proeflessen, waarbij je live meemaakt hoe een praktijkles verloopt bij Herba Sanitas, je maakt kennis met de hoofddocent Hillegonda van Elteren, je krijgt verschillende presentaties over ons prachtige beroep en je hebt de gelegenheid om alle mogelijke vragen te stellen en natuurlijk bereid je een mooi botanisch product.
Deze beide lessen zijn gratis bij te wonen, maar je moet je wel opgeven, zodat wij weten hoeveel mensen er gaan komen.
Opgeven kan via info@herbasanitas.nl, geef aan welke dag je wilt komen.
Bij opgave ontvang je verdere informatie.
  • 25 mei Open Dag Herba Sanitas

14:00 – 17:00 te Heeswijk–Dinther

Ben je van plan om dit jaar een herboristen/fytotherapeutische opleiding te starten? Kom dan langs op onze jaarlijkse Open Dag, voor een hapje en een drankje, vragen stellen aan docenten en studenten, het bijwonen van een presentatie over Herba Sanitas en natuurlijk sfeer proeven. Deelname is gratis, aanmelden middels een mail is verplicht, zodat wij weten hoeveel mensen er komen en we je meer informatie kunnen sturen.

Opgeven kan via info@herbasanitas.nl